Remembering the lost souls in London’s Grenfell Tower Fire

rondom de uitgebrande Grenfell Tower zijn overal foto's van nog vermiste personen te vinden, maar ook bloemen, knuffels en kaarsjes. Bij de vele kerkjes in die buurt worden ook materiële en financiële schenkingen gedaan om getroffen mensen hulp te bieden. Op zondag waren er ook meerdere vieringen, ter nagedachtenis van de overledenen en waar overlevenden steun vinden bij mekaar . Ook burgemeester Sadiq Khan woonden zo'n viering bij. De sfeer is er bijzonder intens, en emotioneel geladen.

The fire at the Grenfell Tower in London took more than 80 lives. I was at the scene and could feel the pain of those who have lost a part of their life. It was difficult to hold back my tears, but as a professional I had a job to do.

Here are a few snapshots which may tell you the story of FIRE Grenfell Tower London “You May Feel Their Pain”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *